fbpx

Ивет-Стефани Иванова

Event manager

Ивет-Стефани е нашият Event Manager, който превръща нашите идеи в реалност. С опит в координацията и организацията на събития, тя е дясната ръка на екипа. Завършила “Психология” в Нов български университет, тя умело съчетава бързо решаване на проблеми, отлична и ефективна комуникация, за да гарантира перфектната реализация на всеки проект.

Нейното мото е: “How you do anything is how you do everything“. Ивет е с богат опит като доброволец в организации като Български Червен кръст и “Ротаракт – Варна”, съчетавайки страстта си към личностното развитие  и здравето с професионализъм и ефективност.

Работата ѝ в обслужването на клиенти в Crypto.com е развила способността ѝ за бързо учене и решаване на проблеми, а професионалните ѝ умения включват стратегическо мислене и планиране. Тя е човек, който винаги намира решения и оптимизира процеси с лекота.

Силно се вълнува и интересува от спорт и подкасти. Обича да чете книги, базирани на реални събития – или така известният нонфикшън жанр.

За нея “Varnapreneurs” е повече от работа – това е мястото, където тя открива смисъл, развива нови умения и се вдъхновява от страхотния екип.

“Благодарна съм, че съм парченце от пъзела, където всеки си има своя уникална роля и силни страни, така че работейки заедно всички постигаме много повече отколкото бихме могли поотделно!”