fbpx

За нас

Как се родиVarnapreneurs?

Varnapreneurs не е първият опит за създаване на регулярни нетуоркинг събития във Варна.

Макар и предишните опити да са били неуспешни, те ни показаха, че във Варна има много хора, които искат да се развиват и за жадни за точно такъв тип евенти.

Затова на местно ниво се събрахме хора, врели и кипели в бизнес средите и решихме да дадем нов тласък за организиране на нетуоркинг събития в града, за да продължим да развиваме предприемаческата общност тук.

Много талантливи и будни хора се занимават с интересни проекти, а нашата цел е да ги съберем на едно място, за да се опознаят и да разменят полезни контакти.

“Нищо не се случва извън София” е едно от най-често повтаряните неща, но то просто не е вярно. България е пълна с можещи и знаещи млади хора, но на тях им липсва предприемчива среда, в която да се събират, запознават и обменят опит. Varnapreneurs цели да бъде притегателен център за будните хора във Варна и да развие предприемаческата общност там. Дълбоко убедени сме, че дори едно единствено запознанство може драстично да промени траекторията на развитие на всеки човек.

Затова работим усилено да създадем среда където учащи, хора в началото на кариерния си път и опитни професионалисти могат да се съберат и да обменят опит.

Галин Стефанов,
Основател на Varnapreneurs

Как можеш да помогнеш?​

Купи билет

Ела на събитие

Доведи приятел

Сподели в социалните мрежи

Разкажи за нас

Изпрати ни обратна връзка

Хората разбират за нас от свои приятели или от споделени постове в социалните медии. 75% от посетилите до момента са разбрали от приятел, а останалите 25% от социалните мрежи. Ако и ти си разбрал за нас така, сподели!