fbpx

Габриела Трендафилова

Автор на статии

Габриела е човекът, който стои зад вдъхновяващите интервюта и статии на “Varnapreneurs”. Мечтаейки от четиригодишна да стане журналист, Габи вярва в силата на думите и способността им да вдъхновяват. Габриела има опит в провеждането на интервюта, копирайтинга, корекцията на текстове, писането на ПР материали, съставянето на въпросници за образователна платформа и подпомагане организирането на фирмени събития.

Притежава няколко образования и квалификации: магистър, специалност „Международен Туристически Бизнес“, бакалавър, специалност „Мениджмънт“, свидетелство за професионална квалификация, специалност „Журналистика“, свидетелство за професионална квалификация „Учител по професионална подготовка (Икономика и Туризъм), свидетелство за професионална квалификация „Ресурсен учител“ и  курс „SEO Copywriting“ в “SoftUni Digital”.

Обича да чете и да учи постоянно, като вярва, че знанието е един от най-ценните ни ресурси. Има интерес към към психологията и кулинарията. За нея работата с екипа е привилегия, която ѝ позволява да среща вдъхновяващи хора и да разкрива техните професионални и житейски пътешествия.

Нейното мото е: „Винаги изпълнявай съвестно поставените си задачи!“ Габриела е лоялна и винаги готова да помогне. 

“Обожавам да правя интервюта, тъй като зад всеки успех, всяка иновация, всеки предприемач, всъщност стои една интересна и вдъхновяваща човешка история. За мен е привилегия да разказвам и споделям тези истории точно във Varnapreneurs!”