fbpx

Галин Стефанов

CEO

В професионална насока, основателят на “Varnapreneurs” – Галин Стефанов може да бъде описан като визионер, сериен предприемач и ментор, вярващ в силата на общността! Галин е вдъхновяваща личност, отдаден на развитието на предприемаческата екосистема във Варна и региона. Събитията му привличат стотици посетители, утвърждавайки “Varnapreneurs” като най-голямата общност на предприемчиви хора в Североизточна България!

Галин е с над 12 години опит и няколко успешни стартирани компании. През 2018 г. съосновава агенция за дигитален маркетинг “Perfomalis”, която за кратко време се разраства до над 50 души екип и съвсем скоро, през 2021 г. е придобита от канадски инвестиционен фонд. “Perfomalis” е отличена от “Капитал” като №1 динамична компания за гр. Варна през 2021 г. и №2 по рентабилност в страната ни.

След успешната продажба, Галин насочва усилията и времето си към подкрепа на българската предприемаческа общност и инвестиции в иновативни и интересни проекти. Като човек, Галин се отличава с умението да се адаптира, да не съди прибързано и да приема бизнеса и живота в различните му нюанси, а не в крайности. Убеден е, че хората в една общност трябва да си помагат, да се развиват и да се усъвършенстват заедно.

За него е важно да усеща енергията на хората и да изгражда силни връзки с тях. Неговото мото е: „Свободата на човек зависи от доброто, което прави“ – принцип, който го води както в живота, така и в предприемаческата му дейност.

Галин притежава бакалавърска степен по “Компютърни науки” от Великотърновски университет “Св. св. Кирил и Методий”. Имайки богат опит като ментор, лектор и жури в различни програми, Галин продължава да вдъхновява, както опитни, така и стартиращи предприемачи и да оставя следа в развитието на предприемачеството, не просто в морската ни столица, а и в България!

Линкове към участия:

Лектор:

Подкасти:

Интервюта:

Номинации:

Финалист в Forbes DNA of Success 2024 – Категория „Social Entrepreneur“