fbpx

Галин Стефанов беше гост-лектор на кариерното изложение Career Show – Варна

На 15.10.2024 г. Галин Стефанов беше гост-лектор на Career Show. Най-голямото кариерно експо посети град Варна, срещайки аудиторията както с топ лектори, така и с водещи работодатели, предлагащи свободни работни позиции в морската ни столица. Галин говори по актуалната тема: “Има ли потенциал за развитие във Варна?”, споделяйки личния си опит и път за това как се създава успешен бизнес с близо 50 души екип във Варна, който бива придобит от канадски инвестиционен фонд. Той обсъди и какво според него е бъдещето на предприемаческата екосистема в града.

Галин предостави практически насоки за избора на работодател, така че да се чувствате на “правилното място”, и подчерта важността да бъдете част от локалната предприемаческа общност, дори и да не сте собственик на бизнес или предприемач.

Лектори на събитието бяха и предприемачи като Росен Рашков, който говори на тема “Четирите стъпки, без които успехът ти е невъзможен”, Николай Жейнов от Уча.се, който сподели, че всичко всъщност “От теб зависи,” визирайки как личният избор определя посоката на живота ни, независимо дали целим да бъдем успешни предприемачи или успешни в живота като цяло, и Теодосий Теодосиев – сериен предприемач, който в момента управлява две компании: Kinetik Automotive и Dev Labs. С личния си пример и истории, Теодосий вдъхнови публиката, а посланието беше ясно: ако той може, значи всеки може.

Всички те са гостували на “Varnapreneurs“, като доказани предприемачи и хора, вълнуващи се от предприемаческата екосистема във Варна!

На снимката: Галин Стефанов и Николай Жейнов , съосновател на Уча.се

За Career Show:

Career Show е водещо кариерно експо за квалифицирани кадри. На него имате възможност да се срещнете на живо с водещи работодатели от България и света, установявайки личен контакт с най-актуалните работодатели в момента. Можете да се информирате за условията, предлагани за хора с вашия профил и умения, да научите последните новости от пазара на труда и да чуете лекции за кариерно развитие на живо от водещи експерти.

На снимката: Галин Стефанов с част от екипа на „Varnapreneurs“.

За Галин беше удоволствие да бъде част от Career Show – Варна!

Снимков материал: Драгомир Драганов

Сподели в социалните мрежи
Gabriela Trendafilova
Gabriela Trendafilova

Здравейте, казвам се Габриела Трендафилова!
Накратко за мен. Завършила съм няколко висши образования, които ми осигуряват поглед върху различни теми. Имам опит в писането на статии и интервюта. Обичам да пиша и вярвам в силата на правилно използваните думи и тяхната способност да променят мисленето и света около нас.
Обожавам да правя интервюта, защото зад всеки успех, всяка иновация, всеки предприемач, всъщност стои една интересна и вдъхновяваща човешка история. За мен е привилегия да разказвам и споделям тези истории, като вярвам, че всяка от тях има своя стойност и може да промени историята на някой друг.

Articles: 7