fbpx
Loading Events

Varnapreneurs Event #6 | 25.09.2023 – Гост Николай Жейнов @ Уча.се

септември 25, 2023 @ 7:00 pm - 10:00 pm
⭐На събитие №6 наш гост ще бъде Николай Жейнов – съосновател на Уча.се, който ще ни разкаже за „Силата да даваш, без да очакваш“. ⭐
Николай Жейнов е роден във Варна, където израства и завършва Първа езикова гимназия в паралелка с немски език. След като завършва средното си образование, заминава за Германия, където завършва Компютърна лингвистика през 2008 г. в Мюнхен. Там започва и кариерата си в различни технологични компании.
След 11 години в Германия, Николай се връща в България през 2012 г. и заедно с приятел стартира първия си бизнес – консултантска компания, предлагаща IT решения на своите бизнес клиенти.
Скоро след това съдбата го среща с Дарин Маджаров и така става и Съосновател на Уча.се – продуктова компания, създател на най-успешната образователна платформа у нас. Вече 11 години компанията помага на учениците да учат на разбираем и интересен език чрез видео уроци, тестове и мисловни карти.
Благодарение на неспирния си предприемачески дух и на неуморния си екип от над 350 души, преди 3 години Николай и Дарин започват да развиват и образователната платформа eduboom, която днес вече помага на учениците в Румъния, Испания и Италия.
EdTech компанията е най-добрият работодател в сферата на образованието в България с офиси в София, Варна, Русе и Пловдив. Следващата цел на Николай е да покаже, че с български образователен продукт можем да бъдем лидери в Европа, а защо не и в света.
📆Дата: 25.09.2023г @ 18:30ч
📌Локация: Senso Lounge & Club, гр. Варна, Морска гара (до ресторант Dolce Amaro)
🗺️Google maps: https://goo.gl/maps/5KB3AGtK7Aq9zB9ZA
🅿Паркинг: Морска гара разполага с паркинг – 2лв/час
👇ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО👇
▶️18:30 – 18:50 – Регистрация и настаняване. Виж точки 1, 2 и 3 за повече подробности;
1. 📱Попълва се следната форма👀👇 – https://forms.gle/tpr7YbhC5wYHaW7c6 . Същият линк може да бъде се отвори ако сканирате QR код на някой от нашите рол-банери на входа. Ако вече сте я попълнили не е нужно да го правите отново. За тези от вас, които не са и искат да си спестят време нека го направят предварително. Отнема 3-5 минути. Информацията ще бъде използвана за изпращане на индивидуални покани за затворени нишови събития.
2. 🎫Снабдете се с етикет и си напишете името и компанията.
Ще намерите лепящи етикети и маркери на входа на които можете да напишете името си и компанията в която работите или сте собственик. Например: ГАЛИН / Varnapreneurs. Обратната връзка е, че улеснява изключително много комуникацията.
3. 🪪Оставете визитка в стъклената купа на входа. Ще изтеглим 1 визитка в края на събитието, чийто собственик ще спечели награда. Позволено е да пускате само по 1 ваша визитка.
▶️19:00 – 🖐️Откриване на събитието;
▶️19:00 – 19:30 – 🎙„Силата да даваш, без да очакваш“ – Презентация с Николай Жейнов – Съосновател на Уча.се;
▶️19:30 – 19:45 – 🙋Q&A след презентацията;
▶️20:00 – 20:45 – 🗣️Networking;
▶️21:00 – 🎁Томбола с визитки;
▶️21:30 – 🔚Закриване на събитието;
📋ПРАВИЛА НА СЪБИТИЕТО📋
⛔VARNAPRENEURS Е АПОЛИТИЧНО СЪБИТИЕ;
⛔БЕЗ АГРЕСИВНИ ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ;
⛔НЕ ТОЛЕРИРАМЕ САМОЦЕЛНО РАЗДАВАНЕ НА ВИЗИТКИ И СЪБИРАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ;
✅БЪДЕТЕ ПОЛЕЗНИ НА ОСТАНАЛИТЕ;
✅СЪЗДАВАЙТЕ ДЪЛГОСРОЧНИ КОНТАКТИ;
✅ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПОНЕ 1 НОВ ЧОВЕК ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ;
🗣️Основна цел на networking събитията е да събираме ежемесечно предприемчивите хора на Варна.
📅Ако искаш да се включиш те приканваме да запишеш датата в календара си. Нека заедно да изградим екосистема и общност, в която всеки е готов да помага на другите с контакти, знания и опит!
Не пропускай възможността да участваш и да изградиш контакти с хора от общността, които са готови да си помагат взаимно.👇
Ще се видим там!
❤️Sharing is Caring❤️
⭐Както знаете нашия маркетинг е базиран на word of mouth и ви призоваваме да споделите с хаштаг #varnapreneurs⭐

Сподели събитието

  • This event has passed.

Информация

Дата:
септември 25, 2023
Час:
7:00 pm - 10:00 pm

Локация

Senso Lounge & Club, гр. Варна, Морска гара (до ресторант Dolce Amaro)
Варна, Варна България + Google Map