fbpx
Loading Events

Varnapreneurs Event #14 | 24.06.2024 – гост: Теодосий Теодосиев, Kinetik Automotive

юни 24 @ 6:00 pm - 10:00 pm

*Varnapreneurs Event #14* – гост: Теодосий Теодосиев, CEO на Kinetik Automotive 🏎️ с гост-водещ на подкаста: Георги Ненов от “Свръхчовекът с Георги Ненов”. 🦸

Теодосий Теодосиев (Тео) е сериен предприемач. Той завършва Технически университет – Варна, а след това защитава Executive MBA в Cotrugli Business School и придобива следдипломна квалификация в Япония. За по-малко от 13 години основава повече от 7 бизнеса в сфери вариращи от банково дело до производство на електрически спортни автомобили. 🎯

🚀 Освен собственик на компании като Kinetik Automotive и софтуерната фирма DevLabs, Тео е и съосновател на първия български стартъп, Emailio, преминал през най-престижния акселератор – Y Combinator в Силициевата долина.

💡 Kinetik Automotive е първото българско дизайн студио и технологичен център за инженеринг на бутикови електромобили и картинги. През 2019 г., предприемачът и екипът му представят първия български електрически track-day автомобил, в който са използвали 3D принтинг технологии.

На 14-ти април 2021 г. в производствената база на Kinetik Automotive избухва пожар и цялата сграда изгаря до основи. За 2 години работния процес е напълно възобновен, а екипът на Тео успява да разработи и най-бързия електрически картинг в света. Машината достига скорост от над 163 км/ч. 🏎

През 2022 г. организират и първия за Източна Европа шампионат по електрически картинг, където се включват пилоти от 5 държави. Един от състезателите е и професионалният пилот на електрически машини Ellis Spiezia. Според думите на американеца, картингите на Kinetik са едни от най-добрите електрически машини, които е пилотирал някога.

В краят на 2023 г. Kinetik обявяват нов проект, загатвайки някакъв вид електрическа конверсия на класически Porsche 911. ⚡️

Всички тези проекти, включително производствения процес, Теодосий ръководи изцяло от град Варна. 📍

Не пропускайте да чуете историята и опита на Теодосий Теодосиев в podcast на живо с гост-водещ Георги Ненов. След разговора ще имате възможност да зададете вашите въпроси към госта по време на Q&A панел.

🎙Кой е Георги Ненов?

Георги Ненов е български подкастър, мотивационен лектор и създател на подкаста „Свръхчовекът с Георги Ненов“. Роден и израснал в България, Ненов започва подкаста си през 2016 година с цел да вдъхновява хората и да им помага да постигнат личностен и професионален успех. Подкастът му бързо набира популярност, благодарение на ангажиращите интервюта с успешни личности от различни сфери, които споделят своите истории и опит.

🦸‍♂️ „Свръхчовекът с Георги Ненов“ има почти 400 епизода, като всеки нов епизод излиза веднъж седмично. Подкастът е слушан от над 500,000 слушатели, което го прави един от най-популярните в България. Георги интервюира предприемачи, спортисти, артисти и други вдъхновяващи личности, които споделят своите успехи и предизвикателства. Всеки епизод има за цел да предложи практически съвети и мотивация на слушателите.

🔥 Освен водещ на собствения си подкаст Георги Ненов често участва в различни събития като мотивационен лектор. Той е активен в социалните медии, където споделя вдъхновяващи мисли и полезни ресурси. Чрез своята работа, Георги се стреми да вдъхнови хората да преодоляват предизвикателствата и да постигат своите цели, допринасяйки за развитието на положителна и подкрепяща общност в България.

Повече информация за събитието:

🗓️ Дата: 24.06.2024 /Понеделник/
⏱️ Час: 18:00 /Отваряме врати/
🌎 Локация: The Brick Port, Морска гара /влиза се през главният вход – голямата червена врата от страната на паркинга/
📍 Адрес: https://maps.app.goo.gl/CbtzVHtApgpYHqQg7
🚗 Паркинг: 2 лв/час;

🎟️Билет: 30 BGN
*Можеш да запазиш твоето място като купиш билет на следния линк – https://varnapreneurs.com/bileti/

ПРОГРАМА:
🚩 18:00 – 18:45 – Настаняване (бъдете навреме, започваме точно в 18:45);
🚩 18:45 – Откриване;
🚩 18:50 – 20:00 – Podcast на живо и Q&A сесия;
🚩 20:00 – 21:25 – Модериран Networking;
🚩 21:25 – Томбола с награди;
🚩 21:30 – Закриване;

🗣️ Основната цел на Varnapreneurs е да събираме ежемесечно предприемчивите хора на Варна и региона като изграждаме общество в което можеш да разширяваш мрежата си от полезни контакти чрез неформален networking. Не нужно да сте собственик на бизнес. Достатъчно е да имате желание за развитие и предприемчив дух.

Станете част от нашето общество като изграждате дългосрочни връзки с останалите участници.

❤️ Sharing is Caring ❤️
Както знаете нашия маркетинг е базиран на word of mouth и ви призоваваме да споделите за събитието във вашите социални мрежи. Ако смятате да присъствате можете да отбележите вашия статус „Going to“.

Благодарим Ви, че ни помагате в изграждането на предприемаческата общност на гр. Варна.

🎥 Не си сигурен дали да дойдеш? Гледай записите от предходните подкасти в нашия YouTube канал – https://www.youtube.com/@varnapreneurs

Сподели събитието

  • This event has passed.

Информация

Дата:
юни 24
Час:
6:00 pm - 10:00 pm
Цена:
30лв
Билети:
https://www.facebook.com/events/3336741649954181/

Локация

The Brick Port, Морска Гара
The Brick Port, pl. "Petko R. Slaveykov" 1, Varna, Bulgaria
Varna, Varna 9000 Bulgaria
+ Google Map
View Локация Website

Организатор

Galin Stefanov
Тел:
+359895886961
Email
info@varnapreneurs.com