fbpx
Loading Events

Varnapreneurs Event #12 (С КАУЗА) | 22.04.2024 – Гост: Павел Андреев

април 22 @ 6:00 pm - 9:30 pm

⭐Varnapreneurs Event #12 – гост: Павел Андреев, основател на PavelAndreev.bg⭐

🔴СЪБИТИЕ С КАУЗА🔴
За ВСЕКИ продаден билет за събитието на 22.04.2024 – Varnapreneurs и Фондация Павел Андреев ще дарят по 10 лв(общо 20 лв, например 150 продадени билета х 20 лв = 3000 лв) за кауза за дете с онкологично заболяване. Каузата ще обявим на самото събитие след края на Q&A панелът. Ако искаш да участваш можеш да закупиш билет с който да подпомогнеш каузата.

🎟️Билет: 30 BGN
*Можеш да запазиш твоето място като купиш билет на следния линк – https://varnapreneurs.com/bileti/

🎙️Не пропускайте да чуете вдъхновяващата история на Павел Андреев и защо решава да създаде платформата PavelAndreev.BG в podcast на живо с водещ Галин Стефанов(основател на Varnapreneurs) в продължение на 60 минути.

🙋След разговора ще имате възможност да зададете вашите въпроси към госта в 30 минутен Q&A панел.

👔Павел Андреев е създател на най-голямата платформа за организиране на благотворителни кампании за набиране на средства за лечение и социални каузи в България – PavelAndreev.BG. Изоставяйки мечтаната ръководна корпоративна работа в строителния сектор в една от водещите строителни компании в гр. Варна през 2021 той поема по пътя на социалното предприемачество без да предполага мащаба, който ще постигне 3 години по-късно.

📈Във Фондацията „Павел Андреев“ от създаването си през 2021 година досега са дарени почти 24 милиона лева, осъществени са над 400 000 индивидуални дарения и само в момента има над 400 активни кампании, а през годините са били подкрепени хиляди такива. За някои хора името Павел Андреев е нарицателно за отчетливо и прозрачно организиране на дарителски (фъндрейзинг) кампании.

🪙По негови думи почти всички големи дарителски кампании в България разчитат на помощ от платформата PavelAndreev.BG, която се откроява с отчетност, прозрачност, контрол над дарените за лечение средства и изключително интересен и справедлив метод за финансниране.

🫶В началото на Март, дарителската кампания за Амая обедини цяла България и само за 6 дни събира над 1.35 милиона лева за спешната сърдечна трансплантация. През 2023 създава и “Фонд за лечение на деца в чужбина” към Фондацията, който разчита на месечна или седмична подкрепа на абонаментен принцип.

На събитието на Varnapreneurs Павел ще ни разкаже повече за състоянието на модерното дарителство в България, за успехите които носи и за острата му необходимост всеки ден, а не просто по Коледа.

🗣️Ще си говорим за:

👉Кой е Павел Андреев
👉Защо напуска добре платената корпоративна работа;
👉Социално предприемачество по света и в България – що е то?
👉Как функционира платформата PavelAndreev.bg и как се издържа тя;
👉Какви са бъдещите планове на Фондацията „Павел Андреев“;
👉И много други теми, които ще засегнем по време на нашия разговор;

Не пропускай да чуеш тази история, защото тя е поредният вдъхновяващ пример за нещо започнало от „просто една идея“.

📅 Дата: 22.04.2024 /Понеделник/
⏱ Час: 18:00 /Отваряме врати/
🌎 Локация: The Brick Port, Морска гара /влиза се през главният вход(голямата червена врата) на The Brick Port, от страната на паркинга/
📍 Адрес: https://maps.app.goo.gl/CbtzVHtApgpYHqQg7
🚗 Паркинг: 2 лв/час;

ПРОГРАМА:
🚩18:00 – 18:45 – Настаняване (⏱бъдете навреме, започваме точно в 18:45)
🚩18:45 – Откриване;
🚩19:00 – 20:00 – Podcast на живо, гост Павел Андреев;
🚩20:00 – 20:30 – Q&A сесия;
🚩20:35 – 21:30 – Networking;
🚩21:30 – Закриване;

🎟️Билет: 30 BGN
*Можеш да запазиш твоето място като купиш билет на следния линк – https://varnapreneurs.com/bileti/

🗣️Основната цел на Varnapreneurs е да събираме ежемесечно предприемчивите хора на Варна и региона като изграждаме общество в което можеш да разширяваш мрежата си от полезни контакти чрез неформален networking.

❤️Sharing is Caring❤️
Както знаете нашия маркетинг е базиран на word of mouth и ви призоваваме да споделите за събитието във вашите социални мрежи.

Ако смятате да присъствате можете да отбележите вашия статус „Going to“. Благодарим Ви, че ни помагате в изграждането на предприемаческата общност на гр. Варна.

🎥Ако все още се колебаете дали да дойдете или пък какво е подкаст на живо, то можете да видите някои от предходните епизоди, които качваме в нашия YouTube канал – https://www.youtube.com/@varnapreneurs

#Varnapreneurs #Varna #Networking #Event #Entrepreneurs #Community #LivePodcast

Сподели събитието

  • This event has passed.

Информация

Дата:
април 22
Час:
6:00 pm - 9:30 pm
Цена:
30BGN
Билети:
https://varnapreneurs.com/bileti/

Локация

The Brick Port, Морска Гара
The Brick Port, pl. "Petko R. Slaveykov" 1, Varna, Bulgaria
Varna, Varna 9000 Bulgaria
+ Google Map
View Локация Website

Организатор

Galin Stefanov
Тел:
+359895886961
Email
info@varnapreneurs.com