fbpx

Основателят на “Varnapreneurs” – Галин Стефанов беше лектор на Програма “ВАSЕ” в град Русе.


Горди сме да споделим, че Галин Стефанов, беше лектор на Програма “ВASE” в град Русе. На 8 октомври 2024 г., Галин изнесе лекция пред участниците в Програмата на тема “Генериране на идея”. Галин обясни как се “ражда”, развива и валидира предприемаческа идея, като проведе нетуъркинг сесия с icebreaker игра, които помогнаха на участниците да се потопят в автентичната атмосфера на “Varnapreneurs”.

Раздадохме подаръци и покани за събитие #17 с гост Михаил Стойчев и сме уверени, че ще видим някои от присъстващите и на следващото събитие на “Varnapreneurs”!

Програма “ВASE” е бизнес академия за стартиращи предприемачи, предлагаща не само ценни знания, но и награден фонд от 10 000 лв.! В рамките на 13 седмици, опитни лектори ще предадат своят опит и знания, вдъхновявайки и помагайки ви да откриете предприемача в себе си и да превърнете идеята си в реалност. Програмата стартира на 01 октомври 2024 г., като лекциите се провеждат в Русенския университет “Ангел Кънчев”. Модела е базиран на успешна методология, разработена в САЩ, която е помогнала на множество предприемачи по целия свят.

Повече за BASE:

Както споменахме, БИЗНЕС АКАДЕМИЯ ЗА СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ e безплатна обучителна програма, която следва прост и изключително успешен модел, разработен в САЩ. Лекторите са успешни предприемачи, които безвъзмездно отделят от времето си, за да споделят своя опит и знания с аудиторията.

Ще научите как да развиете своята бизнес-идея, как да проучите пазара, да направите добра маркетингова кампания и да подредите финансите си. Ще придобиете практически умения и ще получите достъп до важни бизнес-контакти.

Организатор на „BASE“ в град Русе е “Startup Factory”, с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и ABLE (Асоциация на Българските Лидер и Предприемачи).

“Startup Factory” e сдружение, създадено преди 10 години от млади предприемачи в ИТ сектора, посветени на подпомагането на новаторски проекти и подкрепящи хората, желаещи да развиват своите дигитални умения и да стартират свой собствен бизнес. Инициатор за създаването на “Startup Factory” е Емилиян Енев – наш приятел и съмишленик. 

Очаквайте вдъхновяващо интервю с него на нашият сайт съвсем скоро!

Сподели в социалните мрежи
Gabriela Trendafilova
Gabriela Trendafilova

Здравейте, казвам се Габриела Трендафилова!
Накратко за мен. Завършила съм няколко висши образования, които ми осигуряват поглед върху различни теми. Имам опит в писането на статии и интервюта. Обичам да пиша и вярвам в силата на правилно използваните думи и тяхната способност да променят мисленето и света около нас.
Обожавам да правя интервюта, защото зад всеки успех, всяка иновация, всеки предприемач, всъщност стои една интересна и вдъхновяваща човешка история. За мен е привилегия да разказвам и споделям тези истории, като вярвам, че всяка от тях има своя стойност и може да промени историята на някой друг.

Articles: 7