fbpx

Галин Стефанов беше гост-лектор на Omni-Social Media Маркетинг Конференция в морската ни столица

С радост ви съобщаваме, че основателят на “Varnapreneurs” – Галин Стефанов, беше гост-лектор на Omni-Social Media Маркетинг Конференция.

Галин обсъди темата “Живи” социални мрежи – дигитално начало с аналогов финал и обратно” с Иво Илиев, управител на маркетинг компанията BOLANDILA™ и главен организатор на събитието, пред многобройната аудитория. Галин сподели “тайните” и своя опит при изграждане и развитие на общност както в дигиталното и онлайн пространство, така и на живо. По време на разговора, той предостави своя ценен опит и ноу-хау, свързани с развитието на общността “Varnapreneurs”- като доказана и работеща среда където хора от различни възрасти, предприемачи в началото на своя предприемачески път и опитни професионалисти се събират и обменят безценен опит и полезни съвети и идеи.

Повече за събитието, което се състоя на 05.10.2024 г. в град Варна:

Omni-Social Media Маркетинг е конференция, която в рамките на един ден ви среща с множество интересни, опитни и вдъхновяващи лектори – професионалисти. Целта на събитието е да ви помогне да оптимизирате бизнес присъствието си в социалните мрежи чрез съвети от доказани експерти. Конференцията е посветена на бизнес развитието чрез omni-канално присъствие в популярните и модерни социални мрежи. Събитието е насочено към представители от всички сектори – малки, средни и големи компании.

Сподели в социалните мрежи
Gabriela Trendafilova
Gabriela Trendafilova

Здравейте, казвам се Габриела Трендафилова!
Накратко за мен. Завършила съм няколко висши образования, които ми осигуряват поглед върху различни теми. Имам опит в писането на статии и интервюта. Обичам да пиша и вярвам в силата на правилно използваните думи и тяхната способност да променят мисленето и света около нас.
Обожавам да правя интервюта, защото зад всеки успех, всяка иновация, всеки предприемач, всъщност стои една интересна и вдъхновяваща човешка история. За мен е привилегия да разказвам и споделям тези истории, като вярвам, че всяка от тях има своя стойност и може да промени историята на някой друг.

Articles: 7